Littekens op je buik / C-Sectie effectief behandelen

NewGel+ is een merk van siliconengel en siliconenverband dat wordt gebruikt voor littekenbehandeling, waaronder littekens van een Abdominale C-Sectie. Het product is speciaal ontworpen om littekens te verminderen, plat te maken en de kleur te verbeteren, waardoor ze minder opvallen en minder zichtbaar zijn.

Siliconengel van NewGel+ wordt geleverd in een tube en bevat een geavanceerde formule die is ontworpen om effectief te zijn bij het verminderen van de zichtbaarheid van littekens. Het is gemakkelijk aan te brengen en kan worden gebruikt op nieuwe of oude littekens, inclusief littekens van een Abdominale C-Sectie. Het is vooral effectief wanneer het wordt aangebracht op littekens die nog steeds in het genezingsproces zijn en nog steeds rood en gezwollen zijn.

Het siliconenverband van NewGel+ is een zelfklevend, flexibel verband dat is gemaakt van 100% medische siliconen. Het kan worden gebruikt op alle soorten littekens, inclusief littekens van een Abdominale C-Sectie. Het siliconenverband kan op maat worden geknipt om precies op het litteken te passen en kan gemakkelijk worden verwijderd en opnieuw worden aangebracht voor dagelijks gebruik.

Siliconengel en siliconenverband werken op dezelfde manier om littekens te verminderen. Ze werken door een beschermende laag op het litteken te vormen, waardoor het vochtig blijft en de genezing wordt bevorderd. Dit kan helpen om de littekens te verzachten, de roodheid te verminderen en de dikte van het litteken te verminderen.

Het gebruik van NewGel+ siliconengel en siliconenverband voor littekenbehandeling van Abdominale C-Sectie littekens wordt aanbevolen door veel artsen en dermatologen vanwege de effectiviteit van het product en de klinisch bewezen resultaten. Het is een veilige en pijnloze manier om littekens te behandelen en kan worden gebruikt door zowel volwassenen als kinderen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u een nieuw product gebruikt, vooral als u momenteel medicijnen gebruikt of een onderliggende medische aandoening heeft.

Littekenbehandelen van je C-Sectie

NewGel+ siliconengel, siliconeverbanden en pleisters zijn effectieve oplossingen voor het behandelen van littekens op de buik / c-sectie. Deze innovatieve producten zijn speciaal ontworpen om de textuur, kleur en grootte van littekens te verminderen en te verbeteren, waardoor uw huid er weer glad en stralend uitziet.

NewGel+ siliconengel bevat een unieke samenstelling van ingrediënten die helpen bij het vervagen van littekens door het zachtjes verzachten en hydrateren van de huid. Dit vermindert de roodheid, jeuk en pijn die vaak gepaard gaan met littekens op de buik en rug. De siliconenverbanden en pleisters werken op dezelfde manier, door de huid zachtjes samen te drukken en te hydrateren, waardoor het genezingsproces van het litteken wordt gestimuleerd.

Bovendien zijn NewGel+ siliconengel, siliconeverband en pleisters eenvoudig aan te brengen en kunnen discreet worden gedragen onder kleding, zodat u uw dagelijkse activiteiten kunt voortzetten zonder gestoord te worden. Ze zijn ook veilige en effectieve methoden om littekens te behandelen zonder chirurgie of agressieve procedures.

Als u last heeft van littekens op uw buik / c-sectie en op zoek bent naar een effectieve en veilige manier om ze te behandelen, dan zijn NewGel+ siliconengel, siliconeverbanden en pleisters de oplossing die u zoekt. Deze producten zijn bewezen methoden om de textuur, kleur en grootte van littekens te verminderen, waardoor uw huid er weer soepel en stralend uitziet.

Hoe verzorg je een litteken na een operatie / keizersnede?

Het is bij littekens belangrijk om vochtverlies tegen te gaan. Sillconengel van NewGel+ is een effectieve methode voor de behandeling van littekens. Zo verlicht je de littekenklachten en help je afwijkende littekenvorming te voorkomen.

De werking is wetenschappelijk bewezen. En: medische siliconenproducten worden in Nederland in principe vergoed vanuit de basis zorgverzekering.

Receptformulier

Om voor vergoeding in aanmerking te komen, heb je een ondertekend receptformulier nodig. Hou wel rekening met je eigen risico. Weet je al precies hoe het werkt? Je kunt hieronder het receptformulier downloaden.

Litteken op je buik abdomen c-sectie verminderen?
Heb jij een operatie aan je buik of rug ondergaan? Bijvoorbeeld een buikoperatie, rugoperatie operatie of brandwond? Dan is het goed om te weten dat je zelf iets kunt doen tegen littekenvorming. Het belangrijkste is natuurlijk om de instructies van je arts op te volgen. Je kunt hen ook vragen naar onze oplossing: NewGel+ silliconengel of silliconenverband(pleisters) tegen littekens op je buik c-sectie.

NewGel+ Siliconengel

NewGel+ Siliconenverband

Vergoeding Zorgverzekering