Littekenbehandeling NewGel+ Lichaamsdelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Heeft u de neiging om keloïde littekens te vormen na een verwonding, operatie of piercing? Wees proactief en begin met het behandelen van uw litteken binnen 7-10 dagen na de datum van verwonding, operatie of piercing. Vroegtijdige behandeling vermindert het risico op vorming van keloïde littekens naarmate het litteken rijpt. Onze NewGel+E is ook effectief om littekens van tatoeages te voorkomen.

Wat is het ergste aan het behandelen van keloïden? Keloïden hebben een hoog recidiefpercentage na littekenrevisie chirurgie. Net als je denkt dat je keloïdvrij bent, beginnen die veelbetekenende hobbels zich te vormen. Het gebruik van NewGel+ na littekenrevisie kan de vorming van nieuwe keloïden helpen voorkomen of omkeren. Bij gevoeligheid voor keloïde littekenvorming raden we u aan om onze NewGel+E in huis te hebben om nieuwe littekens te behandelen, zelfs die van kleine snij- en schaafwonden.

NewGel+ Abdomen/C-section:
Ontworpen voor gebruik op postoperatieve incisie littekens van keizersnedes (C-section) en andere buikoperatie littekens..

De NewGel+ Abdomen/C-Section siliconenverbanden helpen je litteken plat en zacht te houden terwijl jeuk en pijn worden verlicht. De zachte siliconen helpen ook om je litteken te dempen en te beschermen tegen irritatie en gevoeligheid veroorzaakt door wrijven tegen je kleding.

De Abdomen/C-section siliconen verbanden kunnen ook worden gebruikt voor thyreoïdectomie- en hysterectomielittekens.

NewGel+ Abdomen/C-Section Strips, ontwikkeld door artsen voor gebruik in ziekenhuizen en klinieken, zijn speciaal samengestelde medische siliconenverbanden, waarvan klinisch is bewezen dat ze zowel oude als nieuwe littekens verminderen, afvlakken, vervagen en gladmaken.

NewGel+ Abdomen/C-section (keizersneden) siliconenverbanden bieden een veilige, effectieve, niet-invasieve methode om littekens in de buikstreek te behandelen en te verbeteren. Ze kunnen onder de kleding worden gedragen.

NewGel+ Abdomen/C-Section Strips werken door een combinatie van occlusie (sluit het litteken af tegen blootstelling aan lucht/bacteriën), hydratatie, verhoogde huidtemperatuur en continue lichte druk.

Positieve resultaten zijn al zichtbaar na slechts 3 weken.
Bevat geen latex. Gemaakt in de VS.

Elk Abdomen/C-section pakket bevat twee gebogen 5,1 cm x 20,3 cm siliconenverbanden.

Transparante versie: gepolymeriseerde siloxanen van medische kwaliteit (siliconengel)
Beige versie: gepolymeriseerde siloxanen (siliconengel) van medische kwaliteit met een achterzijde van lycra (spandex)

NewGel+ Productomschrijving

NewGel+E is een zachte, zijdezacht aanvoelende siliconen gel die snel droogt. Het is niet plakkerig en laat geen geur of residu achter zoals veel andere siliconen gels. Naast siliconen gel bevat het ook Vitamine E.
Perfect voor littekens op zichtbare gebieden zoals gezicht, nek en handen, evenals gebieden met veel beweging. Ook zijn er goede resultaten bij gebruik na laserbehandelingen.
Verkrijgbaar in tubes van 15 gram en 30 gram.

Wat zijn de voordelen van vitamine E voor je huid?
• het beperkt de celschade die de zon aan kan richten;
• het kan in combinatie met vitamine C pigmentvlekken lichter maken;
• het zorgt ervoor dat huidverzorgingsproducten dieper in de huid kunnen trekken;
• het kan als antioxidant zijnde rimpels en tekenen van veroudering verminderen;
• het beschermt de huid tegen vrije radicalen (die o.a. invloed hebben op huidveroudering)

Gebruik:
voor gebruik op elk uitwendig litteken, niet op open wond of beschadigde huid gebruiken. NewGel+ Siliconengel voor littekens is ook veilig voor gebruik bij kinderen van twee jaar en ouder.

NewGel+E Advanced Formula Silicone Gel is een sneldrogende, niet-sensibiliserende siliconengel van medische kwaliteit die zowel oude als nieuwe littekens vermindert, vlak maakt en vervaagt.

Ingrediënten: gepolymeriseerde siloxanen (siliconengel), tocoferol (vitamine E)

NewGel+ UV is een siliconengel met zinkoxide minerale zonnebrandcrème om het risico op hyperpigmentatie van een litteken als gevolg van UV-blootstelling te verminderen. Zinkoxide is een mineraal zonnebrandmiddel met een breed spectrum dat op het huidoppervlak blijft en niet door het kwetsbare littekenweefsel dringt zoals chemische zonnebrandmiddelen doen. Zinkoxide staat ook bekend als ontstekingsremmend, antimicrobieel en kalmerend middel. Dit product is ideaal voor littekens op gezichten, armen en handen.

NewGel+UV is de eerste littekenbehandeling die zinkoxide, een chemicaliënvrije minerale zonnebrandcrème, combineert met een gespecialiseerde mix van siliconen van medische kwaliteit.
Om nieuwe littekens te beschermen en om ze af te vlakken, te verzachten en te vervagen.

Blootstelling aan de zon op fragiele, pas genezen littekens kan hyperpigmentatie veroorzaken. Deze bruine verkleuring kan blijvend zijn. NewGel+UV bevat zinkoxide om littekens te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon.

Zinkoxide is een fysieke (minerale) zonnebrandcrème met een breed spectrum en een veiligere optie omdat het op het huidoppervlak blijft en er niet in wordt opgenomen. Het is zacht en niet-irriterend, zelfs op de gevoelige huid.

• Voor gebruik op alle huidtypes.
• Zacht en niet-sensibiliserend, NewGel+UV is veilig voor gebruik bij kinderen.
• Verlicht ongemak en jeuk geassocieerd met sommige littekens.

NewGel+UV droogt op tot een dunne, flexibele, waterdichte laag op de huid. Het creëert een beschermende barrière met de ideale omgeving om littekens te beheersen en te verminderen. Het is belangrijk om de gel minstens twee keer per dag aan te brengen, 's ochtends en 's avonds, vooral vóór blootstelling aan de zon. Gebruik gedurende 2 tot 3 maanden op nieuwe littekens. Oudere littekens kunnen een langere behandelduur vragen.

NewGel+UV kan uitsluitend gebruikt worden voor de volledige kuur of afgewisseld worden met andere NewGel+ producten.
Gebruik NewGel+UV niet onder NewGel+ Silicone Gel Sheeting, anders zal de folie zijn kleefkracht verliezen. Gebruik NewGel+UV overdag en wissel desgewenst 's nachts af met de sheeting.

Ingrediënten: gepolymeriseerde siloxanen (siliconengel), zinkoxide, C12-15-alkylbenzoaat, polyhydroxystearinezuur

Soorten NewGel+ Siliconenverband

Deze strips zijn geweldig voor alle kleine rechte littekens, ongeacht hoe ze zijn ontstaan. Kleine operaties, borstvergroting, kijk-/laparoscopische chirurgie, biopsie, gehechte kin, wenkbrauwen of vingers. Met name na handchirurgie of handletsels worden deze strips gewaardeerd.

Bevat vier strips van 2,5cm x 15,2cm

Gebruik:
Voor gebruik op elk uitwendig litteken. Knip de strip zodat het op/over het litteken past. Veilig voor gebruik bij kinderen van twee jaar en ouder.

De NewGel+ Sheets producten zijn ontwikkeld door artsen voor gebruik in ziekenhuizen en klinieken. Het bestaat uit een speciaal samengestelde siliconengel van medische kwaliteit, waarvan klinisch is bewezen dat ze zowel oude als nieuwe littekens vermindert, afvlakt, vervaagt en glad maakt.
NewGel+ strips bieden een veilige, effectieve, niet-invasieve methode om littekens te behandelen en te verbeteren.
NewGel+-strips werken door een combinatie van occlusie (sluit het litteken af tegen blootstelling aan lucht/bacteriën), hydratatie, verhoogde huidtemperatuur en continue lichte druk.
Positieve resultaten zijn al binnen 3 weken te zien.
Werkt op een breed scala aan littekens, zowel oude als nieuwe.
De Beige strips zijn dikker en iets duurzamer dan de heldere of blauwe achterkant. De blauwe strips zijn zacht en soepel en bieden veel comfort bij handletsels. Zowel de Clear, de Blue en de Beige zijn even effectief en bevatten dezelfde hoeveelheid siliconen.
Bevat geen latex. Gemaakt in de VS.
Grootte: elk pakket bevat vier strips van 2,5 cm x 15,2 cm (1 inch x 6 inch).

Heldere (Clear) ingrediënten: gepolymeriseerde siloxanen van medische kwaliteit (siliconengel)

Beige en blauwe ingrediënten: gepolymeriseerde siloxanen (siliconengel) van medische kwaliteit met een rug van lycra (spandex)

NewGel+ Dot (rondjes) voor gebruik op kleine littekens als gevolg van liposuctie, huidkanker, arthroscopische chirurgie, verheven acnelittekens en andere kleine littekens. Veilig voor gebruik bij kinderen van twee jaar en ouder.

Elke verpakking bevat zes “rondjes” (Dots) van 2,5cm doorsnede.

Speciaal ontworpen voor gebruik op elk klein uitwendig litteken, inclusief liposuctie prikgaatjes, littekens na verwijdering van huidkanker, littekens na arthroscopie, verheven acne en andere kleine littekens. Veilig voor gebruik bij kinderen van twee jaar en ouder.

NewGel+ Dots is ontwikkeld door artsen voor gebruik in ziekenhuizen en klinieken en is een speciaal samengestelde siliconengel laag van medische kwaliteit, waarvan klinisch is bewezen dat ze zowel oude als nieuwe littekens vermindert, afvlakt, vervaagt en glad maakt.
NewGel+ Dots bieden een veilige, effectieve, niet-invasieve methode om littekens te behandelen en te verbeteren.
NewGel+ Dots werken door een combinatie van occlusie (sluit het litteken af tegen blootstelling aan lucht/bacteriën), hydratatie, verhoogde huidtemperatuur en continue lichte druk.
Positieve resultaten zijn al binnen 3 weken te zien.
Werkt op een breed scala aan littekens, zowel oude als nieuwe.
De transparante (Clear)versie is dunner en iets soepeler dan de beige versie. De beige versie is dikker en iets duurzamer dan de transparante versie. Beide zijn even effectief en bevatten dezelfde hoeveelheid siliconen.
Bevat geen latex. Gemaakt in de VS.
Grootte: elk pakket bevat zes “rondjes” (Dots) van 2,5 cm

Transparante (Clear) versie: gepolymeriseerde siloxanen van medische kwaliteit (siliconengel)

Beige versie: gepolymeriseerde siloxanen (siliconengel) van medische kwaliteit met een achterzijde van lycra (spandex)

NewGel+ Lollypops zijn speciaal gevormd om borstlift (mastopexy) of borstverkleining littekens te behandelen Ze bedekken zowel ronde littekens rond de tepelhof als een verticaal litteken dat van de tepelhof naar de IMF (inframammary fold) plooi loopt.

Elke verpakking bevat één paar (2) Lollypops van 16,4 cm x 7,2 cm

Gebruik: Ontworpen voor gebruik na borstverkleining, borstreconstructie en borstvergroting

NewGel+ Lollypops is ontwikkeld door artsen voor gebruik in ziekenhuizen en klinieken en is een speciaal samengestelde siliconengel laag van medische kwaliteit, waarvan klinisch is bewezen dat ze zowel oude als nieuwe littekens vermindert, afvlakt, vervaagt en glad maakt.

NewGel+ Lollypops bieden een veilige, effectieve, niet-invasieve methode om littekens rond de omtrek van of op de tepelhof en langs de verticale incisielijn te behandelen en te verbeteren. Ze kunnen onder een postoperatieve beha of een standaardbeha worden gedragen.

NewGel+ Lollypops werken door een combinatie van occlusie (sluit het litteken af tegen blootstelling aan lucht/bacteriën), hydratatie, verhoogde huidtemperatuur en continue lichte druk.
Positieve resultaten zijn al binnen 3 weken te zien.

De Beige versie versus de Clear (transparante) versie:
De achterzijde van de Beige is dikker en iets duurzamer dan de transparante (clear) De transparante versie is dunner en vrijwel onzichtbaar op de huid. Beide zijn even effectief en bevatten dezelfde hoeveelheid siliconen.
Bevat geen latex. Gemaakt in de VS.
Grootte: elk pakket bevat twee 16,4 cm x 7,2 cm NewGel+ Lollypops.

Clear (transparante versie) ingrediënten: gepolymeriseerde siloxanen van medische kwaliteit (siliconengel)

Beige ingrediënten: gepolymeriseerde siloxanen (siliconengel) van medische kwaliteit met een rug van lycra (spandex)

NewGel+ Mamma Ankers zijn ontworpen voor gebogen littekens onder de borst (inframamaire plooi) als gevolg van een borstlift (mastopexie) of borstverkleining. Ze zijn ook ideaal voor gebogen littekens als gevolg van FTM-topchirurgie (female-to-male).

Bevat één paar (2) mamma ankers van 25,4 cm x 10,5 cm

Speciaal ontworpen voor gebruik na borstverkleining, borstreconstructie en borstvergroting.
• NewGel+ Mamma Ankers, ontwikkeld door artsen voor gebruik in ziekenhuizen en klinieken, is een speciaal samengestelde siliconengellaag van medische kwaliteit, waarvan klinisch is bewezen dat ze zowel oude als nieuwe littekens vermindert, afvlakt, vervaagt en glad maakt.
• NewGel+ Mamma Ankers bieden een veilige, effectieve, niet-invasieve methode om littekens in de natuurlijke plooi rond de basis van de borst en op het verticale litteken te behandelen en te verbeteren. Ze kunnen onder een postoperatieve bh of een standaard bh worden gedragen.
• NewGel+ Mamma Ankers werken door een combinatie van occlusie (sluit het litteken af tegen blootstelling aan lucht/bacteriën), hydratatie, verhoogde huidtemperatuur en continue lichte druk.
• Positieve resultaten zijn zichtbaar in slechts 3 weken.
• De Beige versie is dikker en iets duurzamer dan de transparante versie.. Beide zijn even effectief en bevatten dezelfde hoeveelheid siliconen.
• Bevat geen latex. Gemaakt in de VS.
Grootte: elk pakket bevat twee borstankers van 25,4 cm x 10,5 cm

Transparante versie (Clear): gepolymeriseerde siloxanen van medische kwaliteit (siliconengel)
Beige versie: gepolymeriseerde siloxanen (siliconengel) van medische kwaliteit met een rug van lycra (spandex)

NewGel+ verband (sheet) voor de effectieve littekenbehandeling!
Dit veelzijdige zelfklevend verband kan worden gebruikt op bredere littekens of op maat worden geknipt voor meervoudige of onregelmatig gevormde littekens als gevolg van een operatie, verwonding of brandwonden.
Bevat een duurzaam littekenverband van 12,7cm x 15,2cm.

Gebruik:
Voor gebruik op elk uitwendig litteken. Knip het littekenverband in de vorm zoals nodig is, om op de plaats van het litteken te passen.
Veilig voor gebruik bij kinderen van twee jaar en ouder.

NewGel+ Sheets is ontwikkeld door artsen voor gebruik in ziekenhuizen en klinieken en is een speciaal samengestelde siliconengel van medische kwaliteit, waarvan klinisch is bewezen dat ze zowel oude als nieuwe littekens vermindert, afvlakt, vervaagt en glad maakt.

Grootte: elk pakket bevat een vel van 5 inch x 6 inch (12,7 cm x 15,2 cm).
Het is verkrijgbaar in Beige, Clear (transparant) en Blue. De Beige variant is het meest duurzame, vanwege de sterke spandex (textiel) achterzijde.
De Clear versie is dun en flexibel en nagenoeg onzichtbaar op de huid.
De Blue versie is soft en zeer flexibel waardoor het met name zeer geschikt is voor locaties waar veel beweging is, zoals op handen en vingers.

NewGel+ Silicone Blanket

Littekens als gevolg van brandwonden, extreme huiduitslag of verwondingen door auto ongelukken e.d. bedekken vaak grote delen van de huid. Deze NewGel+ Silicone Blanket deken is een van de grootste siliconenverbanden die gefabriceerd worden. Het kan zeer grote littekens bedekken of op maat geknipt worden voor de behandeling van meerdere littekens.
Siliconen littekenbehandeling voor de grotere oppervlakten!

De verpakking bestaat uit een 25,4 cm x 61,0 cm siliconenverband, ook wel deken (Blanket) genoemd.

Het is speciaal ontworpen voor gebruik op grote littekens, zoals veroorzaakt door brandwonden, maar kan worden geknipt en bijgesneden om toe te passen op elk uitwendig litteken. Veilig voor gebruik bij kinderen van twee jaar en ouder.

De NewGel+ Blankets zijn ontwikkeld door artsen voor gebruik in ziekenhuizen en klinieken en zijn speciaal samengestelde medische siliconenverbanden, waarvan klinisch is bewezen dat ze zowel oude als nieuwe littekens verminderen, afvlakken, vervagen en gladmaken.
NewGel+ Blankets bieden een veilige, effectieve, niet-invasieve methode om littekens te behandelen en te verbeteren.
NewGel+ Blankets werken door een combinatie van occlusie (sluit het litteken af tegen blootstelling aan lucht/bacteriën), hydratatie, verhoogde huidtemperatuur en continue lichte druk.
Positieve resultaten zijn al binnen 3 weken te zien.
Werkt op een breed scala aan littekens, zowel oude als nieuwe.
Er zijn twee versies beschikbaar:
De beige versie is dikker en iets duurzamer dan de transparante (Clear) versie. Beide zijn even effectief en bevatten dezelfde hoeveelheid siliconen.
Bevat geen latex. Gemaakt in de VS.
Elke verpakking bevat een NewGel+ Blanket siliconenverband van 25,4 cm x 61,0 cm (10 inch x 24 inch)

Transparante versie: gepolymeriseerde siloxanen van medische kwaliteit (siliconengel)

Beige versie: gepolymeriseerde siloxanen (siliconengel) van medische kwaliteit met een achterzijde van lycra (spandex)

NewGel+ tepelvorm:
De NewGel+ Areola cirkels of tepelhofcirkels zijn ideaal voor de behandeling van littekens als gevolg van borstvergroting, borstlift, mommy make-over of borstreconstructie. Door het open midden kunnen de cirkels plat liggen en volledig contact maken met de huid rondom de tepel.

Bevat een paar (2) van 2 ⅞ tepelhofcirkels

Gebruik: Ontworpen voor gebruik na borstverkleining, borstreconstructie en borstvergroting

Grootte: elk pakket bevat twee tepelhofcirkels van 7,2 cm

De transparante versie (Clear) bevat: gepolymeriseerde siloxanen van medische kwaliteit (siliconengel)

De Beige versie bevat: gepolymeriseerde siloxanen (siliconengel) van medische kwaliteit met een rug van lycra (spandex)

NewGel+ Siliconengel

NewGel+ Siliconenverband

Vergoeding Zorgverzekering