Littekens op je buik en/of rug effectief behandelen

NewGel+ siliconengel is een geavanceerde en effectieve oplossing voor het behandelen van littekens op de buik en rug. Deze innovatieve gel is speciaal ontworpen om de textuur, kleur en grootte van littekens te verminderen en te verbeteren, waardoor uw huid er weer glad en stralend uitziet.

Dankzij de unieke samenstelling van ingrediënten helpt NewGel+ siliconengel bij het verminderen van de zichtbaarheid van littekens door het zachtjes verzachten en hydrateren van de huid. Dit vermindert de roodheid, jeuk en pijn die vaak gepaard gaan met littekens op de buik en rug.

Bovendien is NewGel+ siliconengel eenvoudig aan te brengen en kan discreet worden gedragen onder kleding, zodat u uw dagelijkse activiteiten kunt voortzetten zonder gestoord te worden. Het is ook een veilige en effectieve manier om littekens te behandelen zonder chirurgie of agressieve procedures.

Als u last heeft van littekens op uw buik en rug en op zoek bent naar een effectieve en veilige manier om ze te behandelen, dan is NewGel+ siliconengel de oplossing die u zoekt. Het is een bewezen methode om de textuur, kleur en grootte van littekens te verminderen, waardoor uw huid er weer soepel en stralend uitziet.

Littekenbehandelen van je buik en/of rug

NewGel+ siliconengel, siliconeverbanden en pleisters zijn effectieve oplossingen voor het behandelen van littekens op de buik en rug. Deze innovatieve producten zijn speciaal ontworpen om de textuur, kleur en grootte van littekens te verminderen en te verbeteren, waardoor uw huid er weer glad en stralend uitziet.

NewGel+ siliconengel bevat een unieke samenstelling van ingrediënten die helpen bij het vervagen van littekens door het zachtjes verzachten en hydrateren van de huid. Dit vermindert de roodheid, jeuk en pijn die vaak gepaard gaan met littekens op de buik en rug. De siliconenverbanden en pleisters werken op dezelfde manier, door de huid zachtjes samen te drukken en te hydrateren, waardoor het genezingsproces van het litteken wordt gestimuleerd.

Bovendien zijn NewGel+ siliconengel, siliconeverbanden en pleisters eenvoudig aan te brengen en kunnen discreet worden gedragen onder kleding, zodat u uw dagelijkse activiteiten kunt voortzetten zonder gestoord te worden. Ze zijn ook veilige en effectieve methoden om littekens te behandelen zonder chirurgie of agressieve procedures.

Als u last heeft van littekens op uw buik en rug en op zoek bent naar een effectieve en veilige manier om ze te behandelen, dan zijn NewGel+ siliconengel, siliconeverbanden en pleisters de oplossing die u zoekt. Deze producten zijn bewezen methoden om de textuur, kleur en grootte van littekens te verminderen, waardoor uw huid er weer soepel en stralend uitziet.

Hoe verzorg je een litteken na een operatie aan je buik en/of rug?

Het is bij littekens belangrijk om vochtverlies tegen te gaan. Sillconengel van NewGel+ is een effectieve methode voor de behandeling van littekens. Zo verlicht je de littekenklachten en help je afwijkende littekenvorming te voorkomen.

De werking is wetenschappelijk bewezen. En: medische siliconenproducten worden in Nederland in principe vergoed vanuit de basis zorgverzekering.

Receptformulier

Om voor vergoeding in aanmerking te komen, heb je een ondertekend receptformulier nodig. Hou wel rekening met je eigen risico. Weet je al precies hoe het werkt? Je kunt hieronder het receptformulier downloaden.

Litteken op je buik en/of rug verminderen?
Heb jij een operatie aan je buik of rug ondergaan? Bijvoorbeeld een buikoperatie, rugoperatie operatie of brandwond? Dan is het goed om te weten dat je zelf iets kunt doen tegen littekenvorming. Het belangrijkste is natuurlijk om de instructies van je arts op te volgen. Je kunt hen ook vragen naar onze oplossing: NewGel+ silliconengel of silliconenverband(pleisters) tegen littekens op je buik en/of rug.

NewGel+ Siliconengel

NewGel+ Siliconenverband

Vergoeding Zorgverzekering