Toont alle 9 resultaten


Littekens op de armen en benen kunnen het gevolg zijn van een verscheidenheid aan operaties, zoals een knievervangende operatie, een ACL-scheuroperatie, een achillespeeshersteloperatie, een heupvervangende operatie, een dijbeenlift, een adertransplantatie, brachioplastiek, carpaaltunneloperatie, elleboogoperatie, schouderoperatie Chirurgie en elke operatie die nodig is om gebroken botten te herstellen. Het vroegtijdig behandelen van dit soort littekens is belangrijk om contractuur te voorkomen en om de flexibiliteit en beweeglijkheid van de gewrichten te behouden.

De meeste producten die in apotheken worden gevonden, zijn slechts enkele centimeters lang en meerdere vellen moeten elkaar overlappen om langere littekens te bedekken. Onze verscheidenheid aan lengtes biedt tal van opties voor de dekking die u nodig heeft, en strips kunnen worden geknipt om te passen op elk formaat litteken dat u heeft.

Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.