Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Onze siliconenproducten van medische kwaliteit worden aanbevolen door brandwondencentra over de hele wereld. Ze zijn zacht voor pas genezen brandwonden en ook voor plaatsen waar huidtransplantaten zijn geoogst. Brandwondenlittekens zijn bijzonder vatbaar voor het vormen van wijdverspreide hypertrofische littekens. Vroegtijdige behandeling van dit soort littekens kan helpen de vorming van hypertrofische littekens te voorkomen en contractuur van de littekens te voorkomen. Littekencontracturen veroorzaken een strak gevoel in het litteken dat de mobiliteit en flexibiliteit beperkt, vooral bij brandwonden over gewrichten. Onze 10 "x 24" deken is een van de grootste siliconenvellen die je overal kunt vinden en kan zeer grote brandwonden bedekken.

Draagt ​​u compressiekousen over uw brandwonden? Het kan moeilijk zijn om een ​​siliconenvel plat te krijgen terwijl je ze probeert aan te trekken. We raden aan om onze NewGel+E topische gel te gebruiken en deze te laten drogen voordat u compressiekousen aantrekt. Geen ophopingen of rimpels meer!

Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.