Is NewGel Plus siliconengel een zalf, gel of crème?

Is NewGel Plus siliconengel een zalf, gel of crème?

NewGel+ is een siliconengel, wat betekent dat het een gel is en geen zalf of crème. Het wordt specifiek geformuleerd als een gel op basis van siliconen, die gemakkelijk op de huid kan worden aangebracht en snel droogt. De geltextuur maakt het gemakkelijk om gelijkmatig aan te brengen op verschillende delen van het lichaam, inclusief bewegende delen zoals gewrichten.

Het gebruik van een siliconengel zoals NewGel+ heeft verschillende voordelen bij het behandelen van littekens, zoals het verminderen van de zichtbaarheid en het verbeteren van de textuur. Het vormt een beschermende laag over het litteken, terwijl het comfortabel en flexibel blijft om te dragen.

Het is echter belangrijk op te merken dat NewGel+ specifiek wordt verkocht als een siliconengel en niet als een zalf of crème. Zorg ervoor dat u de instructies op de verpakking volgt voor het juiste gebruik van het product. Raadpleeg uw behandelend arts of apotheker voor meer informatie over het gebruik van NewGel+ siliconengel voor uw littekens.

Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.