Wat is Newgel+UV siliconengel met SPF30?

Wat is Newgel+UV siliconengel met SPF30?

NewGel+UV Siliconengel met SPF30 is een specifieke variant van de NewGel+ siliconengel die ook zonbescherming biedt. Het is een combinatie van de effectieve littekenbehandeling van NewGel+ siliconengel en een SPF van 30, wat staat voor Sun Protection Factor. Deze variant van de siliconengel is speciaal ontwikkeld om bescherming te bieden tegen schadelijke UV-stralen van de zon, terwijl het tegelijkertijd helpt bij het verminderen van de zichtbaarheid van littekens.

Door het combineren van de voordelen van littekenbehandeling en zonbescherming in één product, biedt NewGel+UV Siliconengel met SPF30 een handige oplossing voor mensen met littekens die ook bescherming tegen de zon nodig hebben. De SPF van 30 geeft aan dat het product een redelijke bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van UVB-stralen, die verantwoordelijk zijn voor zonnebrand.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel NewGel+UV Siliconengel met SPF30 zonbescherming biedt, het nog steeds aanvullende maatregelen vereist om volledige bescherming te bieden tegen de zon. Dit kan het dragen van beschermende kleding, het vermijden van overmatige blootstelling aan de zon en het zoeken van schaduw op het heetst van de dag omvatten.

Raadpleeg uw behandelend arts of apotheker voor meer informatie over het gebruik van NewGel+UV Siliconengel met SPF30 en hoe het past bij uw specifieke behoeften en littekens.

Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.