Siliconengel Newgel+E met Vitamine E – 15 gram

Siliconengel Newgel+E met Vitamine E – 15 gram

Newgel+E is een uitwendige siliconengel met vitamine E voor de behandeling en het voorkomen van hypertrofische en keloïde littekens. Het combineert de effectiviteit van siliconenverband met het gemak van een gel en dient te worden gebruikt bij hypertrofische en keloide littekens tengevolge van trauma’s, operaties, brandwonden of andere oorzaken.

Newgel+E kan worden gebruikt zodra de huid is gesloten en de hechtingen zijn verwijderd. Het vormt in korte tijd een transparant, watervast, luchtdoorlatend laagje als een soort tweede huid. Het zal het litteken verzachten, verkleinen en afvlakken, alsmede de verkleuring en jeuk verminderen. De vochtbalans en elasticiteit van de omliggende huid blijft behouden.

Newgel+E is geschikt voor alle huidtypen en voor gebruik in het gezicht. Het kan ook worden gebruikt bij kinderen. Van Newgel+E zijn geen bijwerkingen bekend en het wordt niet door het lichaam opgenomen.

Het is belangrijk om te onthouden dat het gebruik van deze producten effectief kan zijn bij het verminderen van de zichtbaarheid van littekens op de armen en benen, maar dat het resultaat kan variëren afhankelijk van het type litteken en de ernst ervan. Raadpleeg altijd een arts, chirurg of dermatoloog voordat u een littekenbehandeling begint.

Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.