NewGel+ Littekenbehandeling met Siliconen

NewGel+ Littekenbehandeling met Siliconen

Newgel+ biedt verschillende producten die geschikt zijn voor de behandeling van littekens op de armen en benen. Hieronder vindt u een korte beschrijving van enkele van hun producten en hoe ze kunnen helpen bij het verminderen van de zichtbaarheid van littekens op armen en benen of op andere lichaamsdelen:

Newgel+ Siliconegel: Dit is een transparante siliconengel die helpt bij het vervagen van littekens en het verbeteren van de algehele uitstraling van de huid. Het kan worden gebruikt op littekens op de armen en benen en is geschikt voor zowel oude als nieuwe littekens.

Newgel+ Siliconen pleister: Deze zelfklevende pleisters zijn gemaakt van siliconen en zijn ontworpen om te worden gebruikt op langere en bredere littekens. Ze zijn flexibel en ademend, en kunnen gemakkelijk worden aangebracht en verwijderd.

Newgel+ Siliconen verband: Dit is siliconenverband die is ontworpen om te worden gebruikt op littekens na een operatie of verwonding. Ze zijn gemaakt van zachte, ademende stof en kunnen worden gewassen en hergebruikt.

Het is belangrijk om te onthouden dat het gebruik van deze producten effectief kan zijn bij het verminderen van de zichtbaarheid van littekens op de armen en benen, maar dat het resultaat kan variëren afhankelijk van het type litteken en de ernst ervan. Raadpleeg altijd een arts, chirurg of dermatoloog voordat u een littekenbehandeling begint.

Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.