Voordelen van NewGel+ Siliconenverband – Pleisters Littekenbehandeling

Voordelen van NewGel+ Silliconenverband – Pleisters Littekenbehandeling

NewGel+ siliconenverband(pleisters) is een specifieke vorm van siliconenverband die speciaal is ontworpen voor de behandeling van littekens. Hieronder staan enkele voordelen van NewGel+ siliconenverband:

  • Verbetert de textuur van het litteken: NewGel+ siliconenverband(pleisters) kan helpen bij het verbeteren van de textuur van het litteken, waardoor het er gladder en meer uniform uitziet.
  • Vermindert de zichtbaarheid van het litteken: Het siliconenverband kan ook helpen bij het verminderen van de zichtbaarheid van het litteken, waardoor het minder opvallend wordt.
  • Verzacht het littekenweefsel: Het siliconenverband kan helpen bij het verzachten van het littekenweefsel, waardoor het minder stijf en pijnlijk wordt.
  • Helpt bij het verminderen van jeuk: NewGel+ siliconenverband kan helpen bij het verminderen van jeuk die vaak gepaard gaat met littekens.
  • Gemakkelijk te gebruiken: Het verband is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen en kan gemakkelijk worden gereinigd en hergebruikt.
  • Kan worden gebruikt op verschillende soorten littekens: NewGel+ siliconenverband kan worden gebruikt op verschillende soorten littekens, waaronder littekens als gevolg van een operatie, brandwonden, snijwonden en acne.
  • Lange levensduur: Het verband kan tot meerdere weken worden gedragen, afhankelijk van het type litteken en de instructies van de arts.
  • Veilig: NewGel+ siliconenverband is veilig in gebruik en heeft weinig tot geen bijwerkingen.

Het is belangrijk om op te merken dat hoewel NewGel+ siliconenverband zeer effectief kan zijn bij de behandeling van littekens, het niet voor alle soorten littekens geschikt is. Raadpleeg altijd uw arts voordat u een nieuwe behandeling voor uw litteken begint.

Littekens verminderen en effectief behandelen

Heb jij een operatie ondergaan? Bijvoorbeeld als vrouw een borstverkleining of -vergroting? of een operatie aan een ander lichaamsdeel? Dan is het goed om te weten dat je zelf iets kunt doen tegen littekenvorming. Het belangrijkste is natuurlijk om de instructies van je arts op te volgen. Je kunt hen ook vragen naar onze oplossing: NewGel+ silliconengel of silliconenverband (pleisters) tegen littekens op of rond je borst(en) maar ook voor littekens op andere lichaamsdelen.

NewGel+ Siliconengel

NewGel+ Siliconenverband

Vergoeding Verzekering

Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.