Voordelen van Newgel Siliconengel littekenbehandeling

Voordelen van Newgel Siliconengel littekenbehandeling

NewGel siliconengel is een populair product voor littekenbehandeling, en er zijn verschillende voordelen aan het gebruik ervan als littekenbehandelingsoptie. Hier zijn enkele mogelijke voordelen:

  • Verzacht en egaliseert littekens: De siliconengel helpt littekens te verzachten en te egaliseren, waardoor ze na verloop van tijd minder opvallen. Dit gebeurt door het creëren van een barrière over het litteken die helpt het te beschermen tegen verdere beschadiging terwijl het ook vocht vasthoudt.
  • Vermindert jeuk en ongemak: Littekens kunnen vaak jeuken en ongemak veroorzaken, vooral tijdens het genezingsproces. NewGel siliconengel kan helpen de jeuk en het ongemak geassocieerd met littekens te verminderen.
  • Veilig en gemakkelijk te gebruiken: NewGel siliconengel is veilig en gemakkelijk te gebruiken, met minimale risico’s op bijwerkingen. Het kan gemakkelijk worden aangebracht op het getroffen gebied en vereist geen speciale apparatuur of training om te gebruiken.
  • Langdurige effecten: Bij regelmatig gebruik kan NewGel siliconengel langdurige voordelen bieden door de verschijning van littekens na verloop van tijd te verminderen.
  • Geschikt voor een breed scala aan littekens: NewGel siliconengel kan worden gebruikt om verschillende soorten littekens te behandelen, waaronder chirurgische littekens, keloïden, hypertrofische littekens en andere soorten littekens.

Het is belangrijk op te merken dat niet alle littekens even goed op siliconengelbehandeling reageren en individuele resultaten kunnen variëren. Het is altijd belangrijk om een huisarts of een chirurg te raadplegen voordat u begint met een nieuwe littekenbehandeling

Littekens verminderen en effectief behandelen

Heb jij een operatie ondergaan? Bijvoorbeeld als vrouw een borstverkleining of -vergroting? of een operatie aan een ander lichaamsdeel? Dan is het goed om te weten dat je zelf iets kunt doen tegen littekenvorming. Het belangrijkste is natuurlijk om de instructies van je arts op te volgen. Je kunt hen ook vragen naar onze oplossing: NewGel+ silliconengel of silliconenverband (pleisters) tegen littekens op of rond je borst(en) maar ook voor littekens op andere lichaamsdelen.

 

Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.